Tessa: “Met veel plezier ga ik elke keer weer aan de slag met leuke, uitdagende en vernieuwende trainingen. Na de eerste periode bij Anne merkte ik gelijk vooruitgang. Ik ben sterker en sneller in het water. Mede dankzij Anne haar gerichte trainingen in combinatie met voedingsadvies heb ik mij gekwalificeerd voor mijn eerste EK, het EK in Kazan.”

Anne: “Ik begeleid Tessa nu sinds begin September 2020. Ze deed al aan krachttraining maar hier ontbrak het aan structuur en het leveren van de juiste trainingsprikkel. Daarnaast was haar voeding nog niet optimaal. Tessa heeft de afgelopen tijd enorme stappen gezet, ook in haar sport zwemmen. Zo zwom ze eind December 2020 een (officieus) post-EJK limiet op de 50 vlinder in een tijd die nog maar 14/100e van het WK limiet af zit. Een flinke prestatie want haar tijd op de 50m vlinderslag is tussen September en December verbeterd met maar liefst 2 seconden en 24 honderdsten! Een goed voorbeeld van de stappen die je kan maken wanneer alles op zijn plek valt. Qua training, voeding en herstel”

”Mede dankzij Anne haar gerichte trainingen in combinatie met voedingsadvies heb ik mij gekwalificeerd voor mijn eerste EK, het EK in Kazan.”

Tessa Giele

Maud: “Na lange tijd zoeken naar de juiste manier om wat kilo’s kwijt te raken, ben ik bij Albion Gym terecht gekomen. Anne heeft me veel geleerd over voeding en op sportief gebied begeleid met persoonlijke workouts voor thuis. Anne houdt rekening met mijn interesses qua sport (tennis) en met de mogelijkheden wat betreft aanpassingen in voeding. Hierdoor lukte het mij eindelijk om resultaat te zien. Mijn broeken zitten weer een stuk lekkerder en ik voel me fitter. Waar ik voorheen snel te weinig at, een mislukte dieettrend probeerde te volgen, het weekend alles van doordeweeks teniet deed of elke keer hetzelfde eten koos omdat het makkelijk was om mee te nemen, ben ik samen met Anne op zoek gegaan naar wat voor mij werkt. Ik weet nu wat ik kan doen om mijn doelen te bereiken! Deze informatie deel ik ook al met m’n vriendinnen. Ik hoor mezelf al zeggen; “je mag best wat mayonaise op je wrap doen”, “je mag best boterhammen eten”. Anne heeft me geholpen voeding minder zwart-wit te zien.”

”Waar ik voorheen snel te weinig at, een mislukte dieettrend probeerde of in het weekend alles van doordeweeks teniet deed, ben ik samen met Anne op zoek gegaan naar wat voor mij werkt.”

Maud van Eck

Caroline: “Ik kan iedereen van harte aanbevelen om met Anne Dekker aan kracht, explosiviteit en lenigheid te werken. Ondanks dat ik meer dan vier keer in de week zwom en gezond at, bleef ik hangen op een gewicht waar ik nog niet tevreden mee was. Ik had ook last van mijn heup, vooral na een stuk autorijden of als ik wat langer achter elkaar in een luie stoel zat, stond ik op als een 80+er.

Onder Annes leiding heb ik heel veel oefeningen gedaan, waardoor ik nu veel sterker ben. En als iets rechts goed lukt, maar links niet, weet ze altijd wel een eenbenige of eenarmige variant van de oefening te bedenken, zodat je jezelf kan blijven uitdagen. En al die extra spieren hebben ertoe geleid dat ik ook een paar kledingmaten gezakt ben.

Daarnaast ben ik heel blij met haar begeleiding op het gebied van gezonde voeding. Al doende kwam ik tot het interessante inzicht dat ik te weinig at in mijn maaltijden, waardoor ik te veel calorieën uit tussendoortjes haalde. Mijn maaltijden waren al heel gezond, dus daar was niet veel winst te behalen. Toch was ik aan het jojoën en wist ik niet goed hoe ik structureel op een lager gewicht zou kunnen komen en blijven. Inmiddels ben ik heel wat inzicht, afgevallen kilo’s en kwijtgeraakte cm verder. 

Wat heel fijn was, was Annes aanspreektoon: geen strenge juf, want zo’n inwendige stem heb ik al in mijn hoofd. Daar krijg je zo’n alles-of-niets aanpak van. Anne is iemand die vragen stelt, waardoor je zowel met haar als met jezelf in gesprek kan blijven en kan blijven denken en uitproberen. Want je eetgewoonten en valkuilen uitvinden is een structureel, doorgaand proces, waarmee je steeds bezig moet blijven. Het is echt niet een kwestie van eenmalig een schop onder je kont.”

“Wat heel fijn was, was Annes aanspreektoon: geen strenge juf, want zo’n inwendige stem heb ik al in mijn hoofd. Anne is iemand die vragen stelt waardoor je zowel met haar als met jezelf in gesprek blijft.”