Anne Dekker
Albion Gym
Personal Trainer Albion Gym
Msc. Human Movement Science
Strength & Conditioning coach bij Feijenoord Albion

Ik ben krachttrainer en voedingsbegeleider in de Albion Gym. Na het behalen van mijn Master Human Movement Science ben ik direct begonnen mijn theoretische kennis over het menselijk lichaam en bewegen toe te passen in de praktijk.

Zelf doe ik al krachttraining sinds mijn 14e. Dit begon met het zelf maken van circuitjes in de achtertuin, het volgen van kettlebell trainingen en uiteindelijk belandde ik op mijn 20e in de sportschool. Daarnaast ben ik nu sinds 3 jaar actief in het wedstrijdzwemmen. Door mijn kennis over beide kan ik het zwemmen goed vertalen naar oefeningen en skills in de gym.

Ik vind het belangrijk dat er naast kracht ook aandacht word besteed aan mobiliteit en stress- en loadmanagement. Voor iedere sporter is een andere aanpak nodig, individuele verschillen moeten in het proces niet uit het oog verloren worden. Geen mens is hetzelfde, zowel mentaal als fysiek – en dat zou de training dus ook niet moeten zijn.
Arienne Naber
Albion Swimming
Zwemtrainer Feijenoord Albion
Level 3 American Swimming Coaching Association
KNZB trainer level 4

Ik ben zwemtrainer van Feijenoord Albion. In Engeland begonnen mijn beide zoons met zwemmen. Eenmaal in Nederland bleek dat het zwemmen hier heel anders in elkaar steekt. Om deze reden zijn mijn man (Bas Kotterink) en ik begonnen met het opzetten van onze eigen zwemclub; Feijenoord Albion.

Hier werken we naast aan techniek ook veel met race pace; trainen op wedstrijdtempo. Door gebruik te maken van zwemtools zoals peddels en zoomers kunnen we ook in het zwembad werken aan kracht.

Door het vrijkomen van een pand aan het zwemcentrum Rotterdam zijn we nu ook een zwemwinkel gestart (Albion Store) waar we onder andere tools, wedstrijdpakken en wetsuits verkopen. Hier werk ik naast het geven van de trainingen.
Bas Kotterink
Albion Swimming
Zwemtrainer Feijenoord Albion
Level 2 American Swimming Coaching Association

Net als Arienne ben ik ook zwemtrainer van Feijenoord Albion. Waar Arienne vooral de senioren begeleidt, richt ik me met name op de junioren en masters. Dit doe ik naast mijn werk bij TNO.