Heb je de techniek van het krachttrainen of zwemmen al aardig onder controle maar mis je resultaat? Of lukt het je niet om de trainingen uitdagend te maken en ontbreekt het je aan motivatie? Dan kunnen wij je helpen. In een kort intake gesprek brengen we samen jouw doelen in kaart. Aan de hand hiervan gaan we aan de slag met het maken van een persoonlijk trainingsschema. Eventueel houden we via whatsapp contact, jij filmt je oefeningen wanneer je tegen problemen aanloopt of zeker wil zijn dat je de oefening goed uitvoert, wij geven feedback!

Een persoonlijk trainingsschema kan ervoor zorgen dat je je doelen sneller haalt doordat je efficiënter aan het werk gaat. Als je net begint met krachttraining komt er een hoop informatie op je af , dit kost – zelfs als je je er actief in verdiept – veel tijd om te leren. Iemand inschakelen die de meeste informatie al kent zorgt ervoor dat je meteen effectief aan de slag kan en je geen tijd verspilt tijdens je trainingen.

Wat kan je verwachten?

– Intake gesprek (telefonisch of offline)
– Een persoonlijk krachttraining schema gebaseerd op jouw doelen
– Een wekelijks kort coachmoment om progressie en/of knelpunten te bespreken en moeilijke oefeningen door te nemen
– Toegang tot video database met uitleg en voorbeeld voor elke oefening
– Keuze voor feedback via video
– 15% korting op een losse personal training om je techniek te verbeteren
– Voor zwemmers een programmering op basis van de belangrijke wedstrijden. Met in overleg met de zwemtrainer krachttraining schema’s van 3 tot 8 weken die naadloos aansluiten op de zwemtrainingen en wedstrijden.

Jouw investering

De investering is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je de ruimte om 1 of 4 keer per week te trainen? Wil je graag feedback op alle oefeningen of heb je genoeg aan alleen een schema? Een breed scala aan mogelijkheden en dus ook aan tarieven. Neem contact met me op voor de mogelijkheden en tarieven.